Milieu

Uw auto milieuvriendelijk wassen?

Alle producten in onze wasstraat zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dus niet schadelijk voor mens, dier en natuur! We werken voor het grootste gedeelte met gefilterd schoon en hoogwaardig grondwater. Het water wordt voor 75% gerecycled en daarna gebufferd. Een gedeelte van de energie voor het warm water in de wasboxen wekken we op met zonnepanelen. Zo voldoet onze wasstraat aan alle normen van vloeistofdicht en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het restant afvalwater dat niet gerecycled wordt, voeren we via een olie- en vetafscheider af.

Biologische filtering

Wij hebben drie ondergrondse tanks van elk 10.000 liter om het gebruikte waswater tot rust te laten komen, zodat vuildeeltjes kunnen bezinken. Bacteriën werken in op de vuildeeltjes en zuiveren dit water op een biologische en natuurlijke wijze. Vervolgens wordt het water gefilterd en is het klaar voor een volgende wasbeurt.

Verantwoorde afvoer schadelijke stoffen

Tijdens het wassen van een auto komen er schadelijke stoffen vrij, die in het milieu terecht kunnen komen. Denk aan slib en olie, maar ook zware metalen en asbest. Per auto komt er zo´n 150 ml (een koffiebeker) van deze stoffen vrij. In onze wasstraat worden deze stoffen opgevangen, gefilterd en via gecertificeerde bedrijven afgevoerd en verwerkt.

Speciaal voor bedrijven (MVO)

Onze klanten kunnen een groencertificaat van ons krijgen, waarin wij verklaren dat hun wagenpark verantwoord en groen wordt gewassen.

Bewezen: wasstraat is milieuvriendelijker

De auto wassen in de wasstraat is niet alleen goed voor uw auto, het is ook nog eens milieuvriendelijker dan wanneer u dit met de hand doet. Kijk naar deze tv-uitzending van Kassa.
 
 
 
Washcard Cadeau

De Eliëns Washcard is een orgineel cadeau voor, je vader, het behalen van een rijbewijs of de aankoop van een nieuwe auto!

Carwash Area
WASHCARD TARIEVEN 
V.I.P. Wash  € 31,95 
Glanspantser  € 15,-
Brilliant  € 13,-
Comfort € 10,-
Standard € 8,-

 

CARWASH AREA

Eliëns Carwash Area biedt een complete oplossing voor zowel de doe-het-zelvers als voor voor liefhebbers van de wasstraat. De combinatie van een soft touch wasstraat en toepassing van kwalitatieve, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen geeft een uitstekend wasresultaat!