Stofzuigen

Een vervelende klus?

Uw auto stofzuigen kan een lastige klus zijn. De meeste ‘gewone’ stofzuigers verwijderen namelijk niet alle stof, vuil, zand of modder. Eliëns Carwash Area heeft een speciaal stofzuigerplein. Hier kunt u het interieur van uw auto en de kofferbak reinigen met een van onze krachtige stofzuigers. Daar heeft u met 8 minuten ruim de tijd voor. Makkelijk en snel dus!

Let op!

Onze stofzuigers zijn zó krachtig dat ze alles opzuigen wat in uw auto ligt. Verwijder dan ook altijd van tevoren uw waardevolle spullen. Opgezogen spullen kunnen namelijk niet geretourneerd worden.

Gratis stofzuigen na wasbeurt in wasstraat

Heeft u uw auto in onze wasstraat gewassen? Dan komt u vanzelf op het stofzuigplein. Als u gebruik heeft gemaakt van één van de wasprogramma's Comfort, Brilliant of Glanspantser, kunt u uw auto GRATIS stofzuigen. Bij deze wasbeurten in de wasstraat krijgt u hier een muntje voor.
 
 
 
Washcard Cadeau

De Eliëns Washcard is een orgineel cadeau voor, je vader, het behalen van een rijbewijs of de aankoop van een nieuwe auto!

Carwash Area
WASHCARD TARIEVEN 
V.I.P. Wash  € 31,95 
Glanspantser  € 15,-
Brilliant  € 13,-
Comfort € 10,-
Standard € 8,-

 

VERNIEUWD!

Niet alleen het terrein op Kempenbaan 1 is vernieuwd. Ook Eliëns Carwash Area heeft in april een uitgebreide schoonmaak- en onderhoudsbeurt gehad. Daarnaast zijn zowel onze wasboxen als de wasstraat voorzien van nieuwe vloersystemen.