Stofzuigen

Een vervelende klus?

Uw auto stofzuigen kan een lastige klus zijn. De meeste ‘gewone’ stofzuigers verwijderen namelijk niet alle stof, vuil, zand of modder. Eliëns Carwash Area heeft een speciaal stofzuigerplein. Hier kunt u het interieur van uw auto en de kofferbak reinigen met een van onze krachtige stofzuigers. Daar heeft u met 8 minuten ruim de tijd voor. Makkelijk en snel dus!

Let op!

Onze stofzuigers zijn zó krachtig dat ze alles opzuigen wat in uw auto ligt. Verwijder dan ook altijd van tevoren uw waardevolle spullen. Opgezogen spullen kunnen namelijk niet geretourneerd worden.

Gratis stofzuigen na wasbeurt in wasstraat

Heeft u uw auto in onze wasstraat gewassen? Dan komt u vanzelf op het stofzuigplein. Als u gebruik heeft gemaakt van één van de wasprogramma's Comfort, Brilliant of Glanspantser, kunt u uw auto GRATIS stofzuigen. Bij deze wasbeurten in de wasstraat krijgt u hier een muntje voor.
 
 
 
Washcard Cadeau

De Eliëns Washcard is een orgineel cadeau voor, je vader, het behalen van een rijbewijs of de aankoop van een nieuwe auto!

Carwash Area
WASHCARD TARIEVEN 
V.I.P. Wash  € 31,95 
Glanspantser  € 15,-
Brilliant  € 13,-
Comfort € 10,-
Standard € 8,-

 

CARWASH AREA

Eliëns Carwash Area biedt een complete oplossing voor zowel de doe-het-zelvers als voor voor liefhebbers van de wasstraat. De combinatie van een soft touch wasstraat en toepassing van kwalitatieve, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen geeft een uitstekend wasresultaat!