Wasstraat

Eenvoudig en snel uw auto wassen

Geen zin in gedoe met een tuinslang of gewoonweg geen tijd om uw auto met de hand te wassen? Of in uw woonwijk mogen vanwege het milieu geen auto’s op straat worden gewassen? Onze ruim 40 meter lange textielwasstraat wast uw auto of busje (maximale hoogte 220 cm) snel en grondig. Vanzelfsprekend staat kwaliteit bij ons voorop. Wij gebruiken de nieuwste technieken. Geen plekje van uw auto wordt overgeslagen!

Voordelig

Eliëns Carwash heeft 4 wasprogramma´s. Elk programma wast uw auto gegarandeerd helemaal schoon, ook op plekken die moeilijk te bereiken zijn. En dat al vanaf 8,00 euro. 

Bovendien is stofzuigen ALTIJD gratis.

Makkelijk betalen

Bij Eliëns Carwash kan je natuurlijk elektronisch betalen. Alle belangrijke creditcards worden geaccepteerd, evenals PIN en de leasepassen Multi Tank Card en Travelcard.

De wasprogramma’s

PROMO
Binnenkort kunt u hier de nieuwe film zien over onze wasstraat waarin het Eliens
9 stappen programma wordt toegelicht.

 

 In 9 stappen naar een schone auto

Stap 1: Voorsproeiboog
Voordat u de washal inrijdt, komt u bij de voorsproeiboog. Deze nevelt de auto in met gerecycled water en zorgt er bij hoge temperaturen voor dat de lak afkoelt. Met een beter wasresultaat als gevolg.
Stap 2: Handmatig voorwassen
Een medewerker van Eliëns Carwash adviseert, rekent af en inspecteert uw auto. Wij wassen uw auto handmatig voor. Onder hoge druk en met verwarmd water spoelen we de auto af, zodat insecten, oliën en vogelpoep sneller oplossen. Daarna rijdt u uw auto de kettingbaan op. Daar wordt uw auto automatisch door de wasstraat geleid, volgens het programma dat u hebt gekozen.

Let hierbij op het volgende:
* Motor aan
* Versnelling vrij, automaat ‘N’
* Remmen los, geen handrem
* Niet sturen
* Regensensor / ruitenwisser uit
Stap 3: inweken
De wasstraat brengt shampoo aan op uw auto, die even moet inwerken om al het vuil los te weken. Op deze manier bereiden we de lak voor op een uitgebreide behandeling, zelfs op plekken die niet zo gemakkelijk te bereiken zijn. Daarna spuit de wasstraat uw velgen in met een grondig reinigingsmiddel.
Stap 4: hogedrukreiniging
Met veel water verwijdert de wasstraat al het vuil op een milde maar doeltreffende wijze. Uw velgen worden onder hoge druk voorgewassen. U kunt bij deze stap ook kiezen voor bodemreiniging van uw auto. Dat helpt bij het voorkomen van roest onder uw auto.
Stap 5: wassen met textielstroken
De zachte textielstroken van de wasstraat wassen de voor-, zij- en achterkant van uw auto met een afgemeten dosering shampoo en ruime hoeveelheid water. Resultaat: een blinkende en brandschone auto.
Stap 6: velgen wassen
De velgen van uw auto krijgen ook een speciale behandeling! Wielborstels met hoogwaardige reinigingsmiddelen zorgen voor een maximale reiniging van uw velgen.
Stap 7: wax/polish aanbrengen
Om de lak van uw auto optimaal te beschermen, brengt de wasstraat rijkelijk wax of Superpolish aan op uw auto. Superpolish wordt schuimend gesproeid en met lappen in de lak gewreven. Het brengt glans terug in uw lak en zorgt ervoor dat uw auto gemakkelijker schoon blijft.

Hotwax
Produceert een vuilafstotend oppervlak waardoor een langdurige bescherming tegen agressieve milieu-invloeden ontstaat. Is geschikt voor de verzorging van cabrio’s.

Superpolish
Geeft een langdurig glanseffect en verhoogt de kleurintensiteit van de voertuiglak.
Sluit de lakporiën waardoor de fijnste krasjes in de lak verdwijnen.
Stap 8: vlekvrij naspoelen
De wasstraat spoelt uw auto grondig na met osmosewater. In dit water zit geen kalk, ijzer of andere mineralen en schadelijke stoffen. Zo garanderen wij een vlekvrije auto.
Stap 9: drogen
De droogruimte van onze wasstraat droogt uw auto met krachtige ventilatoren. Het water wordt helemaal van uw auto afgeblazen.
 
 
 
Washcard Cadeau

De Eliëns Washcard is een orgineel cadeau voor, je vader, het behalen van een rijbewijs of de aankoop van een nieuwe auto!

Carwash Area
WASHCARD TARIEVEN 
V.I.P. Wash  € 31,95 
Glanspantser  € 15,-
Brilliant  € 13,-
Comfort € 10,-
Standard € 8,-

 

CARWASH AREA

Eliëns Carwash Area biedt een complete oplossing voor zowel de doe-het-zelvers als voor voor liefhebbers van de wasstraat. De combinatie van een soft touch wasstraat en toepassing van kwalitatieve, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen geeft een uitstekend wasresultaat!