Referenties

“Mijn auto komt altijd glimmend uit de wasstraat en mag weer gezien worden! Vroeger meed ik wasstraten, omdat er daarna vaak kleine krasjes in de lak zaten. Bij Eliëns Carwash wassen ze gegarandeerd zonder krassen. Ideaal!”

Karin Ballizany
Ballizany House-styling
 
“Wij maken al jarenlang gebruik van de Carwash en Wasboxen van Eliëns Carwash, omdat wij met onze (bedrijfs)wagens representatief bij onze klanten willen verschijnen. Wat ons bijzonder aanspreekt, is de klantvriendelijkheid en de persoonlijke manier waarop Eliëns zijn diensten aanbiedt. En natuurlijk het blinkende resultaat! Bovendien worden onze auto’s ecologisch verantwoord en krasvrij gewassen. Voor ons is het dus vanzelfsprekend om voor Eliëns Carwash te kiezen.”

Tom Fasen
Komplete Komputer Systemen
“In het verleden liet ik mijn auto wassen in een wasstraat met borstels die kleine krasjes veroorzaken in de lak. Daar was ik niet zo blij mee. Sinds ik mijn auto laat wassen in de wasstraat van Eliëns Carwash heb ik daar geen last meer van. Omdat zij wassen met stroken textiel wordt mijn auto nu gewassen zonder krassen. Ik sta iedere keer weer versteld van het blinkende resultaat!”

Maurice Gevers
Het Rullen Hoveniers
'Ik heb onlangs kennis mogen maken met de wasstraat van Eliëns Carwash en ik ben erg tevreden. Mijn auto werd vakkundig voorgewassen, waarna de wasstraat de rest deed. Na enkele minuten stond mijn auto al weer buiten te schitteren! Het emmertje sop blijft voortaan achterwege…'

Lieke van Zuilekom-Bousema
Journalistieke producties
“Bij Eliëns Carwash word ik iedere keer professioneel geholpen. Mijn auto wordt met de hand voorgewassen door nette medewerkers die hun vak met plezier uitvoeren en altijd een praatje maken. Omdat ik een abonnement heb, krijg ik ook altijd een stofzuigermuntje om na de wasstraat de matten schoon te zuigen. Het resultaat is goed, want mijn klanten zeggen steeds: ‘Zo, van het weekend je auto gepoetst ?’. Het geeft altijd weer een fijn gevoel om na een ritje door de wasstraat tegen een blinkende auto aan te kijken.”

Antonio Velings
Avelco ICT Diensten

TIPS AND TRICKS

Vogelpoep schadelijk voor de autolak!


Vogeluitwerpselen zijn schadelijk voor de lak van uw auto. De combinatie van zon, warmte en vogelpoep tast de lak aan...lees meer.

 

CARWASH AREA

Eliëns Carwash Area biedt een complete oplossing voor zowel de doe-het-zelvers als voor voor liefhebbers van de wasstraat. De combinatie van een soft touch wasstraat en toepassing van kwalitatieve, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen geeft een uitstekend wasresultaat!