Acties

 

 

 

Spaaractie bij Bouwmarkt GroenenBij elke €15 ontvang je één stempel, bij 5 stempels is je spaarkaart al vol. Lever je volle spaarkaart in bij Bouwmarkt Groenen en ontvang een voucher voor 50% korting op het Glanspantser wasprogramma (t.w.v. €15)!

- Een volle spaarkaart is één voucher waard
- Sparen kan t/m 13 oktober 2019
- Volle spaarkaarten & vouchers zijn geldig t/m 31 december 2019

BOVAG WinterWasWeken

Tijdens de WinterWasWeken bij Eliens Carwash Area maakt elke klant kans op fantastische prijzen zoals een auto t.w.v. €10.000,  een verzorgde vakantie naar Thailand voor twee personen of een glamping vakantie voor het hele gezin.

 

Hoe werkt de actie

Elke klant ontvangt bij een wasbeurt in de wasstraat een kanskaart met een unieke code.  Registreer deze kaart op de speciale actiesite www.winterwasweken.nl en maak kans op één van de vele mooie prijzen. Klanten worden altijd beloond met een kleine prijs, namelijk een dagje uit voor twee personen voor de prijs van één.

 

Jumbo spaaractie 2018

Van 20 juni t/m 10 juli kunt u weer sparen bij Jumbo Veldhoven voor 50% korting op ons wasprogramma Glanspantser t.w.v. €15. Per €15 krijgt u 1 stempel en bij 5 stempels is de spaarkaart vol. Wissel de volle kaart in voor een voucher bij Jumbo, lever deze in bij Eliëns en betaal t/m 31 juli slechts € 7,50.

 

 

Jumbo spaaractie

 

Introductie Nieuw Wasprogramma

 

 

Winter wasweken

Eliens Kortingskaart

Vraag hem hier aan.

BTW Vrij tanken!

 

Bereid je voor op de zomer

 

Eliëns Carwash Cup 2016

 

Spaar vanaf 15 juni voor 50% kortnig op uw carwash

Vanaf volgende maand komt er een leuke actie aan met de Jumbo in het Citycentrum.

Een spaaractie waarmee je snel en gemakkelijk spaart voor 50% korting op uw carwash.  

Wegens succes is de samenwerking met ABS Coppens verlengd tot eind 2016.

 

De Beste Deal van Nederland - Eliëns Carwash Area op SBS6

 

Super Carwash Discount week

 

Jarig?


Wintertijd

 De klok wordt verzet in de nacht van 24 op 25 oktober. Dus we kunnen allemaal een uurtje langer slapen. Voor Eliëns Carwash Area betekend dit dat we een uurtje eerder dicht gaan doordeweeks. Namelijk om 18.00u ipv 19.00u.
 
In het weekend blijven de openingstijden hetzelfde, en we blijven gewoon 7 dagen per week geopend!

Marvilde spaaractie

Eliëns is al 25 jaar een begrip in Veldhoven.

Beide eigenaren Ron & Stian Eliëns zijn actief betrokken in Veldhoven en steunen
graag het verenigingsleven. Als nieuwe sponsor van S.V. Marvilde wil Eliëns een
stapje verder gaan en deze club actief
ondersteunen met de nieuwe actie:
Wash
voor Marvilde met Eliëns Carwash Area!
Bij elke wasbeurt in de carwash spaar je automatisch voor Marvilde.
Een win-win situatie voor de club en de leden, en daar houden wij van.Voorwaarden:

-Deze actie geldt alleen voor leden en supporters van S.V.Marvilde.
-Maximaal 1 washcard per persoon.
-Geldig in seizoen 2015/2016.


50% korting

De oplettende kijker heeft misschien al gezien dat ABS Coppens Autoherstel sinds een paar weken groot naast de Kempenbaan hangt. Wij zijn een samenwerking aangegaan met dit fijne Veldhovense bedrijf. Voor elke klant bij Coppens ligt een kortingsflyer klaar met 50% korting voor een wasbeurt bij ons!

Zomer openingstijden


De dagen worden langer en de zon begint te schijnen. Hoewel we de komende maanden de auto toch minder proberen te gebruiken zie je nu juist de vlekken en het stof beter zitten. Hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij Eliëns Carwash Area. Speciaal voor u zijn we doordeweeks een uur langer open. Maandag t/m vrijdag 8.00u tot 19.00u Zaterdag van 8.00u tot 18.00u en zondag van 9.00u tot 18.00u.

50% korting op het Brilliant wasprogramma.

 

Carnavals actie 25 jarig bestaan.

Eliëns Carwash Area bestaat 25 jaar!
Tegen inlevering van de flyer of advertentie in de Ahrenberger ontvangt u 50% korting op het Brilliant wasprogramma ter waarde van € 13,-. 
Voorwaarden:
- Maximaal 1 flyer per persoon 
- Actie is geldig tot 1 april 2015
- Deze actie is niet geldig i.c.m. met andere acties
- Geprinte of gekopieerde versies zijn niet geldig

Winterwasweken wegens succes verlengd.

Wegens groot succes worden de ‘winterwasweken’ 1 maand verlengd tot 31 maart! 

Een volle stempelkaart geeft recht op een gratis broodje SUB en je maakt kans op mooie prijzen! Spaarkaarten zijn te halen bij Eliëns Carwash area, Subway en Gulf en kunnen worden ingeleverd voor 1 april 2015. Wegens groot succes worden de ‘winterwasweken’ 1 maand verlengd tot 31 maart! 
Een volle stempelkaart geeft recht op een gratis broodje SUB en je maakt kans op mooie prijzen! Spaarkaarten zijn te halen bij Eliëns Carwash area, Subway en Gulf en kunnen worden ingeleverd voor 1 april 2015. 

Winterwasweken!

Wij trakteren op lunch, en maak daarnaast kans op mooie prijzen.

Eliens carwash area start het jaar leuk met een leuke spaaractie voor al onze klanten. Met de ‘winterwasweken’ krijg je per wasbeurt een stempel.
Bij 4 stempels is de kaart vol en kan er kans worden gemaakt op mooie prijzen.
Daarnaast krijgen alle klanten die een volle stempelkaart inleveren bij Subway ook nog een lunch cadeau! 1 gratis broodje Sub per persoon, excl. drinken.
Spaarkaarten zijn te halen bij Eliëns Carwash area, Subway en Gulf en kunnen worden ingeleverd voor 1 maart 2015.
Bij inlevering van de kaart voor 1 maart, kans op mooie prijzen via Bovag en een gratis ‘normaal’ broodje Sub.
Spaarkaarten zijn te halen bij Eliens Carwash, Subway en het Gulf.

Spelregels (zie ook bovag.nl/wassen)
Laat uw auto in de periode van 1 december 2014 t/m 28 februari 2015 4 maal wassen bij uw BOVAGautowasbedrijf en laat deze bij iedere wasbeurt de strippenkaart stempelen of aftekenen. Lever een volledig ingevulde kaart* uiterlijk 7 maart 2015 in bij het BOVAG-autowasbedrijf en maak kans op mooie prijzen. Neem voor meer informatie over het prijzenpakket contact op met uw autowasbedrijf. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.
 
*Ondernemers zijn vrij zelf te bepalen bij hoeveel stempels de stempelkaart ingeleverd kan worden door consumenten, zodat
deze consument mee kan dingen naar het beschikbaar gestelde prijzenpakket.

Kerstactie 2015

Tijdens de kerstperiode krijgt u een mooi cadeau van ons! Samen met Life & Garden Veldhoven presenteren we de volgende actie:

Als u de komende weken uw aankopen doet bij Life & Garden ontvangt u een kortingsvoucher van Eliëns carwash area. Met deze voucher ontvangt u een korting van € 7,50 op het Briljant wasprogramma t.w.v. € 13,- Andersom ontvangt u €5 korting op de kerst en vuurwerk collectie van Life & Garden (bij besteding vanaf € 20) na een wasbeurt bij Eliëns carwash area. Wij wensen u fijne feestdagen! Actie loopt t/m 31 december 2014.

Altijd Voordeel met de Waskaart!

Als u de Washcard aanvraagt EN u registreert zich via een formulier of via deze website, dan ontvangt u een gratis **** brilliant wasprogramma t.w.v. € 13,-.
Klik hier voor meer
informatie.

TIPS AND TRICKS

Vogelpoep schadelijk voor de autolak!


Vogeluitwerpselen zijn schadelijk voor de lak van uw auto. De combinatie van zon, warmte en vogelpoep tast de lak aan...lees meer.

 
Carwash Area
WASHCARD TARIEVEN 
V.I.P. Wash  € 31,95 
Glanspantser  € 15,-
Brilliant  € 13,-
Comfort € 10,-
Standard € 8,-

 

ELIËNS WASHCARD

Op zaterdag na het voetballen even door de wasstraat, dat is een traditie van heel veel ouders en kinderen. Wist je dat je met de Eliens Washcard ALTIJD korting krijgt? Nou dit jongentje weet dat wel! Bekijk hier het filmpje. Meer informatie? Dat lees je hier