Zakelijk

Een schone bedrijfsauto

Uw bedrijfsauto is hét visitekaartje van uw bedrijf. Het is dan ook erg belangrijk dat u en uw medewerkers in een schone bedrijfsauto rijden. Helaas is autowassen vaak een vervelende en tijdrovende klus. Zeker in de winter wordt dit vaak uitgesteld. Vanaf nu hoeft dat niet meer! Met Eliëns Carwash Area als partner blijven uw bedrijfsauto’s gegarandeerd blinkend schoon.

De juiste partner

In onze autowasstraat wassen en drogen we uw bedrijfsauto binnen enkele minuten. Als u wilt, behandelen we uw auto ook met hotwax en/of superpolish. Bij Eliëns Carwash Area hoeft uw medewerker nooit te wachten. Zo besparen zij en u waardevolle tijd. Na afloop van de wasbeurt kan uw medewerker gratis het interieur van de auto nog even snel reinigen met een van onze krachtige stofzuigers.

Speciaal voor uw medewerkers

Op elk moment van de dag uw auto wassen tegen de voordeligste tarieven? Dat kan met de Eliëns Exclusive Washcard. Daarnaast krijgt u bij elke opwaardering van de washcard een extra bonus, die kan oplopen tot maar liefst 20%. Vraag de washcard direct aan voor u en uw medewerkers!

Geïnteresseerd in een zakelijk pakket op maat voor uw onderneming? Klik dan hier!

Extra gemak

Wilt u extra zekerheid en gemak? Speciaal voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om op rekening te wassen (vanaf 25 wasbeurten per maand). Ook kunnen we meerdere waskaarten koppelen aan één debiteurnummer. Zo heeft u een duidelijk overzicht van het aantal wasbeurten van uw wagenpark. Bovendien kunnen we de waskaarten koppelen aan een specifiek kenteken.

De volgende bedrijven gingen u voor