Introductievoordeel

Als u de Eliëns Exclusive Washcard aanvraagt EN u registreert zich via een formulier of via deze website, dan ontvangt u een GRATIS Glanspantser Programma t.w.v. € 15,-.

Washcard

De Eliens Exclusive washcard

Altijd voordelig wassen?

Maak altijd optimaal gebruik van de laagste wasstraattarieven en ontvang de voordeligste acties met de Eliëns Exclusive Washcard, de prepaid-betaalkaart voor onze wasstraat.

Lage tarieven

Met deze washcard profiteert u altijd van de laagste prijzen. U kunt uw auto op elk moment van de dag voor onze happyhour-tarieven door de wasstraat rijden. Haal de prepaid-washcard direct bij de wasstraat. Als u minimaal met een bedrag van € 50,- opwaardeert, dan krijgt u er van ons 5% extra tegoed bij. En hoe hoger het bedrag is waarmee u de kaart opwaardeert, des te hoger uw voordeel wordt.
U BETAALT
€   50,-
€ 100,-
€ 250,-
€ 400,-
UW SALDO       
€ 52,50
€ 110,-
€ 287,50
€ 480,-
UW VOORDEEL
€ 2,50
€ 10,-
€ 37,50
€ 80,-

5%
10%
15%
20%
Geïnteresseerd in uw eigen washcard?
Vraag dan hier uw kaart aan!


Altijd de laagste (happy hour) tarieven in de wasstraat

Betaalgemak aan de kassa

Extra voordeel bij tijdelijke acties

Online opwaarderen en beheren

Na wasbeurt overzicht verbruikt saldo


Eenvoudig aanvragen en opwaarderen

Bij de wasstraat
Vraag een van onze medewerkers naar de washcard. U kunt de Exclusive Washcard direct aan de kassa opwaarderen zodat u direct gebruik kunt maken van de voordelige washcard tarieven. Doet u dat liever thuis? Ga dan naar de inlog-pagina en waardeer uw kaart online op via iDeal.

Via de website
U vraagt de washcard aan door zich te registreren op deze website en uw gegevens in te vullen. De Exclusive Washcard ligt dan voor u klaar wanneer u de volgende keer naar de wasstraat komt. De eerste keer betaalt u het bedrag voor het gewenste saldo aan de kassa. Dat saldo wordt direct op uw washcard geboekt. Heeft u al een Exclusive Washcard? Ga dan naar de inlog-pagina om uw washcard op te waarderen met iDeal.

Liever geen saldo op uw washcard?

Naast de Exclusive Washcard hebben wij ook een standaard voordeelkaart. Met deze washcard kunt u gebruik maken van de voordeeltarieven, als u uw auto minimaal elke drie weken door de wasstraat rijdt. U maakt echter geen gebruik van de andere voordelen en kortingsacties van de Exclusive Washcard.

De Eliëns voordeelkaart is geen prepaid kaart en daarom staat er ook geen saldo op. U betaald dus contant per wasbeurt. Als u niet binnen drie weken weer in de wasstraat bent geweest, vervalt uw korting voor die periode en betaalt u het standaard tarief. Als u daarna weer binnen drie weken de auto door de wasstraat rijdt, is de korting weer geldig.

Aanvragen

Vul het formulier in en druk op "Versturen". U ontvangt een bevestiging via e-mail en kunt uw washcard direct ophalen bij de wasstraat. Heeft u al een kaart? Dan kunt u deze direct activeren of opwaarderen. Na activering en opwaardering (minimaal 30 euro) maakt u gebruik van alle voordelen en blijft u op de hoogte van alle acties.

Inloggen

Na ontvangst van uw washcard kunt u deze zelf beheren op onze website. U doet dit heel gemakkelijk in enkele stappen:
- U gaat naar de inlog-pagina, voert uw washcardnummer en het wachtwoord in.
- U komt automatisch op uw persoonlijke pagina terecht.
- Hier kunt u altijd uw tegoed, uw wasgeschiedenis en uw persoonlijke gegevens inkijken en/of wijzigen, ook kunt u hier uw Washcard online opwaarderen.

Let op!

Maakt u voor de eerste keer gebruik van "Mijn Washcard", dan moet u een wachtwoord invoeren. Dit wachtwoord heeft u tegelijkertijd met uw washcard ontvangen. Vergeten of verloren? Dan kunt u deze opnieuw verkrijgen aan de kassa in onze vestiging. Nadat u bent aangemeld kunt u uw wachtwoord wijzigen via 'Mijn gegevens'.

Opwaarderen

Uw washcard moet worden voorzien van tegoed. U kunt dit tegoed contant of met uw pinpas opwaarderen in onze vestiging, bij een van onze kassamedewerkers. Ook kunt u de washcard gemakkelijk online opwaarderen, via iDeal.

Washcard Cadeau

De Eliëns Washcard is een orgineel cadeau voor, je vader, het behalen van een rijbewijs of de aankoop van een nieuwe auto!

Carwash Area
WASHCARD TARIEVEN 
V.I.P. Wash  € 31,95 
Glanspantser  € 15,-
Brilliant  € 13,-
Comfort € 10,-
Standard € 8,-

 

CARWASH AREA

Eliëns Carwash Area biedt een complete oplossing voor zowel de doe-het-zelvers als voor voor liefhebbers van de wasstraat. De combinatie van een soft touch wasstraat en toepassing van kwalitatieve, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen geeft een uitstekend wasresultaat!