Onze ruim 40 meter lange textielwasstraat wast je auto of busje snel en grondig. Dit zijn de 9 stappen die je auto doorloopt in de wasstraat voor een stralend schone auto!

  1. Voorsproeiboog ➡️ Voordat je de washal inrijdt, kom je bij de voorsproeiboog. Deze nevelt de auto in met gerecycled water en zorgt er bij hoge temperaturen voor dat de lak afkoelt. Met een beter wasresultaat als gevolg.
  2. Handmatige voorwas ➡️ Een van onze medewerkers adviseert, rekent af en inspecteert je auto. Wij wassen je auto handmatig voor. Onder hoge druk en met verwarmd water spoelen we de auto af, zodat insecten, oliën en vogelpoep sneller oplossen. Daarna rijd je je auto de kettingbaan op. Daar wordt je auto automatisch door de wasstraat geleid.
  3. Shampoo inweken ➡️ De wasstraat brengt shampoo aan op je auto, die even moet inwerken om al het vuil los te weken. Op deze manier bereiden we de lak voor op een uitgebreide behandeling, zelfs op plekken die niet zo gemakkelijk te bereiken zijn. Daarna spuit de wasstraat de velgen in met een grondig reinigingsmiddel.
  4. Hogedruk reiniging ➡️ Met veel water verwijdert de wasstraat al het vuil op een milde maar doeltreffende wijze. De velgen worden onder hoge druk voorgewassen. Je kan bij deze stap ook kiezen voor bodemreiniging van je auto. Dat helpt bij het voorkomen van roest onder je auto.
  5. Wassen met textielstroken ➡️ De zachte textielstroken van de wasstraat wassen de voor-, zij- en achterkant van je auto met een afgemeten dosering shampoo en ruime hoeveelheid water voor een blinkende en brandschone auto.
  6. Velgen wassen ➡️ De velgen van je auto krijgen ook een speciale behandeling! Wielborstels met hoogwaardige reinigingsmiddelen zorgen voor een maximale reiniging van de velgen.
  7. Wax/polish aanbrengen ➡️ Om de lak van je auto optimaal te beschermen, brengt de wasstraat rijkelijk wax of Superpolish aan op je auto. Superpolish wordt schuimend gesproeid en met lappen in de lak gewreven. Het brengt glans terug in uw lak en zorgt ervoor dat je auto gemakkelijker schoon blijft.
  8. Vlekvrij naspoelen ➡️ De wasstraat spoelt je auto grondig na met osmosewater. In dit water zit geen kalk, ijzer of andere mineralen en schadelijke stoffen. Zo garanderen wij een vlekvrije auto.
  9. Drogen ➡️ De droogruimte van onze wasstraat droogt je auto met krachtige ventilatoren. Het water wordt helemaal van de auto afgeblazen.