Het seizoen voor de motorrijders is begonnen

Het is lente en het goede weer komt er gelukkig weer aan. Dat betekent voor veel motorrijders dat de motor weer uit de stalling gehaald wordt. Ze gaan weer heerlijk genieten van tochten door de natuur in Nederland en het buitenland. Bij Eliëns Carwash Area kun je voor alles terecht wat te maken heeft met een schone auto maar ook met een schone motor. 

Voor de echte motorliefhebbers

Motorrijders zijn van harte welkom in 1 van de 7 doe-het-zelf-wasboxen. Waar de motor weer helemaal schoon wordt na een lekker dagje toeren. Je kunt hier op je eigen tempo aan de slag. 

In de ruime wasboxen zijn o.a. een hogedrukspuit, schuimpistool en wasborstel aanwezig zodat uw motor tot in de puntjes gereinigd kan worden zonder dat er krassen achtergelaten worden.   

Bij de wasautomaten in de wasboxen kan snel en contactloos betaald worden met de pin of met  Eliëns wasmunten. Wasmunten zijn verkrijgbaar in de tankshop, bij de wisselautomaat of in de wasstraat. 

Ook bij het wassen van de motor denken wij aan het milieu

Alle producten die gebruikt kunnen worden zijn milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Dus niet schadelijk voor mens, dier en natuur! We werken voor het grootste gedeelte met gefilterd schoon en hoogwaardig water. Het water wordt voor 75% gerecycled en daarna gebufferd. Een gedeelte van de energie voor het warm water in de wasboxen wekken we op met zonnepanelen. Zo voldoet onze wasstraat aan alle normen van vloeistofdicht en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het restant afvalwater dat niet gerecycled wordt, voeren we via een olie- en vetafscheider af.