De zomervakantie staat voor de deur. Het noorden start op 10 juli, het midden op 17 juli en op 24 juli heeft ook het zuiden vakantie. Wist je dat veel mensen graag in een schone auto op vakantie gaan? Een schone auto geeft namelijk rust.  
Eliëns Carwash Area biedt een complete oplossing en zorgt ervoor dat je op vakantie gaat met een stralende auto zowel van binnen als van buiten.

Wasstraat

Onze ruim 40 meter lange textielwasstraat wast je auto of busje (maximale hoogte 220 cm) snel en grondig. Vanzelfsprekend staat kwaliteit bij ons voorop. Wij gebruiken de nieuwste technieken en geen plekje van de auto wordt overgeslagen. Eén van onze medewerkers wast de auto handmatig voor. Onder hoge druk en met verwarmd water spoelen we de auto af, zodat insecten, oliën en vogelpoep sneller oplossen.

Caravan of camper

In onze zeven ruime doe-het-zelf wasboxen kun je de camper of caravan uitgebreid wassen. 
Alle apparatuur is hiervoor aanwezig met o.a. een hogedrukspuit, een schuimpistool en een wasborstel. De wasautomaten in de wasboxen werken alleen met Eliëns wasmunten. Deze zijn verkrijgbaar in de tankshop, bij de wisselautomaat of in de wasstraat.

Stofzuigerplein

Je auto stofzuigen kan een lastige klus zijn.
De meeste ‘gewone’ stofzuigers verwijderen namelijk niet alle stof, vuil, zand of modder.
Eliëns Carwash Area heeft een speciaal stofzuigerplein. Hier kun je het interieur van je auto en de kofferbak reinigen met een van onze krachtige stofzuigers.

Vakantiewas

In onze textielwasserette was en droog je vakantiewas tot 18 KG.
O.a. geschikt voor dekbedden, dekens, kussens en slaapzakken.

De voordelen:

– Door de professionele machines duurt je wasbeurt max. 45 minuten.
– Een wasmiddel meenemen is niet nodig omdat het systeem zelf hypoallergene wasmiddelen toevoegt die ook nog lekker ruiken.
– En terwijl je wacht kun je mooi je auto wassen, een lekkere kop koffie drinken of een broodje eten.