Wasboxen

Voor de echte autoliefhebber

Wast u het liefst uw auto zelf? Dan kunt u uw auto naar hartenlust een complete wasbeurt geven in een van onze 7 doe-het-zelf-wasboxen. U kunt hier op uw eigen tempo aan de slag.

Wasmunten

In onze ruime wasboxen vindt u een hogedrukspuit, een schuimpistool en een wasborstel. De wasautomaten in de wasboxen werken alleen met Eliëns wasmunten. Deze kunt u in de tankshop, bij de wisselautomaat of in de wasstraat krijgen.

Voor € 5.00 ontvangt u 5 munten en voor € 10.00 ontvangt u 11 munten, dus 1 wasmunt GRATIS!


Wat is de beste manier om uw auto te wassen?

1. Schuim uw auto eerst in met het schuimpistool. De speciale shampoo weekt het vuil los.

2. Gebruik het hogedrukpistool met shampoo of gebruik de wasborstel met shampoo.
    Bij hardnekkig vuil kunt u het beste eerst de hogedrukspuitshampoo en daarna de                     wasborstel gebruiken.

3. Spoel vervolgens de schuimresten af met water uit de hogedrukspuit                                             (programmakeuze: spoelen).

4. Nu uw auto helemaal schoon is, kunt deze met wax of hotwax - uit het hogedrukpistool –           behandelen. Voordelen van wax zijn dat uw auto extra gaat glanzen, langer schoon blijft en       bij de volgende wasbeurt makkelijker en sneller schoon te krijgen is.

5. Daarna kunt u de glansdroger gebruiken met het hogedrukpistool. Het osmosewater               maakt nadrogen overbodig. Zo droogt uw auto streeploos op en ontstaan er geen witte             kalkvlekken.

6. Tot slot kunt u uw auto uitzuigen op het stofzuigplein. Onze krachtige stofzuigers werken op      dezelfde wasmunten.
 
 
 
Washcard Cadeau

De Eliëns Washcard is een orgineel cadeau voor, je vader, het behalen van een rijbewijs of de aankoop van een nieuwe auto!

Carwash Area
WASHCARD TARIEVEN 
V.I.P. Wash  € 31,95 
Glanspantser  € 15,-
Brilliant  € 13,-
Comfort € 10,-
Standard € 8,-

 

CARWASH AREA

Eliëns Carwash Area biedt een complete oplossing voor zowel de doe-het-zelvers als voor voor liefhebbers van de wasstraat. De combinatie van een soft touch wasstraat en toepassing van kwalitatieve, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen geeft een uitstekend wasresultaat!